Huvudkolumn

Publicerad 2019-04-25 08:28 Skriv ut Tipsa en vän
Lena Ferm lämnar sina uppdrag
Lena Ferm lämnar sina uppdrag

I ett mail till Torslanda-Tidningen på torsdagsmorgonen skriver Lena Ferm att hon beslutat sig för att lämna alla sina politiska uppdrag i Moderaterna.

Mailet från Lena Ferm i sin helhet:

Jag har idag fattat beslutet att lämna alla mina politiska uppdrag i Moderaterna. Drevet mot mig har nu även drabbat de som står mig nära och situationen måste få ett slut.

Jag lämnar inte med flaggan i topp. Det är en sorgens dag att tvingas fatta detta beslut, då jag anser att jag, efter en 18 år lång och trogen tjänst inom moderaterna, inte gjort mig förtjänt av den häxjakt som nu förs emot mig.

Trots det enorma stöd och förtroende jag haft av både partikollegor, vänner och framförallt familj, är striden inte längre värd det, då jag nu känner att det går ut över min hälsa.

Livet som fritidspolitiker, med långa kvällsmöten, låga ersättningar och risken att få klä skampåle i media, är nu över.

Jag tackar för mig.

/Lena Ferm

Lena Ferm låter också meddela att hon inte svarar på några frågor varken via samtal eller mail.

De politiska uppdragen för Moderaterna som Lena Ferm nu lämnar är den ordinarie ledamotsplatsen i SDN Västra Hisingen, andre vice ordförandeskapet i Moderaterna i Göteborg, samt ordförandeskapet för Torslandamoderaterna.

I tisdags entledigades hon från sitt uppdrag som ordförande och ledamot i Västra Hisingens individutskott, efter votering i stadsdelsnämnden.

Henrik Edberg

Kommentarer

(0)

Skriv kommentar

Ange båda orden med eller utan mellanslag.
Du kan ange både små och stora bokstäver.
Kan du inte läsa denna? Visa ny säkerhetskod

Ange säkerhetskoden här:

Läs våra kommentarsvillkor

Tipsa en vän

Featurekolumn

E-Tidning för Android

E-Tidning för iOS

Extrakolumn

Visit Öckerö 2019

Öckerö-Tidningen

E-tidning | Arkiv